Studenţii Facultății de Jurnalism deprind tainele meseriei în redacţii importante

Studenţii de la specializarea Jurnalism, Universitatea Hyperion, continuă stagiile de practică din cadrul proiectului european „Profesionişti în domeniul Artelor şi Jurnalismului" în instituţii media de top - Televiziunea Română, Societatea Română de Radiodifuziune, ziarele „Naţional" şi „Zaman".

De asemenea, viitorii ziarişti aplică principiie marketingului şi publicităţii de presă, luând astfel contact direct cu faţetele profesiei pe care şi-au ales-o. Pe parcursul acestei perioade, studenţii au posibilitatea de a aplica direct cunoștințele dobândite la cursurile teoretice, realizând articole de presă, participând la şedinţe de redacţie, asistând la sesiuni de grafică media, deopotrivă print şi online.

Totodată, tinerii care îşi doresc o carieră în mass-media deprind secretele realizării reportajelor de televiziune şi ale montării de documentare TV care urmează să se difuzeze, având astfel şansa de a finaliza concret orice tip de demers jurnalistic.

Proiectul „Profesionişti în domeniul artelor şi jurnalismului", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară nr. 2, urmăreşte „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii" şi face parte dintr-o serie de 7 proiecte europene pe care Universitatea „Hyperion" din București le desfăşoară pentru studenţii săi pe o perioadă de 18 luni.

Scopul este acela ca studenţii înscrişi în grupul ţintă să dobândească cunoştinţe şi aptitudini practice prin participarea la stagiile de practică organizate în Universitate şi în afara acesteia, pentru a accede mai uşor pe piaţa muncii după absolvirea facultăţii. Informaţii despre desfăşurarea acestui proiect se găsesc pe site-ul www.artejurnalism.hyperion.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel