Rareș Bogdan revine în forță. Dezvăluiri EXPLOZIVE

Rareș Bogdan a revenit în forță cu dezvăluiri explozive.

"Ma întorc plin de energie, cu forte proaspete si informatii INCENDIARE! Maine seara DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE de la ora 21.00 pe RealitateaTV.

Nu vom ierta pe nimeni. Deputați implicați! Cine sunt cei doi generali care protejau familia Condrea?! Încasări uriașe intre 25 si 30 a lunii pentru HEXI Pharma, Signum, HEXI Med, Health Services, Unilab, Universitar Farma, Medical Cleaning! Cum si de unde veneau banii din Trezorerie si cum arata RETEAUA MITEI. Cine făcea parte din CARACATIȚA lui Dan Condrea, Vergiliu Condrea, Anca Cristi, Viorel Bobaru, Ionuț Ardelean, Flori Dinu, Marilena Nedeloi si Felicia Bica cei ce coordonau ȘPĂGILE si capetele acestei adevărate REȚELE Infracționale a "halatelor albe"! Cine i-a protejat? Către cine mergeau cele 40 de "plicuri speciale" in fiecare luna!!!!????

Rolul temutului domn Rafila, acum secretar de stat in Min Sanatatii si unul dintre personajele cheie din sistemul de sănătate publica a ultimilor ani!

Informatii bomba despre ACREDITĂRILE RENAR!

Lista celor 30 de persoane ce ar trebui cercetate de Parchete!

Peste 80% din Piata dezinfectantilor împărțită in BUCURESTI intre firmele lui Condrea si firmele lui ...Mircea Oprescu, fiul fostului primar general.

POVESTEA ȘPĂGILOR din 1994 pana in prezent! Cine sunt cei care s-au înfruptat din banii Condrea-HEXI.
CÂTE astfel de "HEXI" mai funcționează in sistemul de sănătate din ROMANIA, o piata de peste 4 miliarde de euro anual care nu a fost NICIODATA evaluată si verificată serios? Cine a avut interesul sa păstreze aceste situații aparent bizare dar care țin de SECURITATEA. NAȚIONALA?

Pe cine au sponsorizat in zona politica jucătorii din piata medicală a serviciilor si furnizorilor de echipamente, consumabile si aparatura?

O seara de DEZVĂLUIRI despre "MAFIA HALATELOR ALBE" care arunca o anatemă înfiorătoare asupra celei mai speciale meserii din Romania! Cine isi bate joc de medicii si asistentele de buna credinta din aceasta țara? De ce 95% - 99% au de suferit pentru 1-5%? De la 21.00 la 24.00 numai pe RealitateaTV.

[citeste si]

Alături de mine se vor afla Dorin Chioțea, Stelian Negrea, Alex Cautis, Oreste Theodorescu, Oana Stanciulescu, Bogdan Comaroni si un INVITAT BOMBA!

Sigur ca nu vom omite sa analizam la sânge ce s-a întâmplat pe Stadionul Dinamo vineri seara cand Patrick Ekeng a murit cu zile foarte probabil din cauza intervenției târzii si nepotrivite a medicilor prezenți la stadion. Asta la 15 ani de cand "unicul căpitan" Catalin Hildan pleca la Ceruri intr-o situație similară!

Maine vorbim despre ROMANIA ABANDONATĂ pur si simplu de cei care au condus-o in ultimii 26 de ani iar unii dinte ei au tupeul sa continue sa ne dea lecții de democrație si buna conducere a unei tari sau a unui guvern uitând ca ceea ce aflam sau trăim astăzi este si rezultatul direct al modului cum au condus Romania sau diverse sectoare sau instituții in anumite perioade ale acestui sfert de secol! Putem IERTA dar suntem obligați sa NU UITAM!

Ne-a ajuns MIZERIA la os! Criza din sănătate, criza Romaniei abandonate!", a spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel