Isar, reacție după ce Isărescu și-a dezvăluit salariul: DEZINFORMEAZĂ

Mugur Isărescu a anunțat, joi, într-o conferință de presă, care este salariul pe care îl ia în calitate de guvernator al BNR, adică 13.601 euro.

La scurt timp după aceea, Lucian Isar a declarat că susține în continuare că, de fapt, salariul este de 40.000 de euro.

"Declaratia de avere de la ANI, in momentul in care va fi facuta publica cum cere legea din Romania, va demonstra ca veniturile lunare ale Guvernatorului Isarescu sunt de aproape 40 de mii de euro lunar. Acestea cuprind salariul de baza, indemnizatii, bonusuri fixe, bonusuri exceptionale, diurne fenomenale, sporuri, pensie (drept constitutional).

In momentul publicarii declaratiilor de avere se va observa si cresterea sustinuta a veniturilor pe timpul crizei din Romania si pregatirea pentru pensionarea din 2014 (cresc veniturile in 2013 desi banca nu a mai inregistrat profit).

[citeste si]

O minima acordare a declaratiilor Guvernatorului Isarescu cu cele ale consilierilor ar fi evitat cresterea/scaderea veniturilor de la o declaratie la alta si impresia de manipulare.

Eforturile de dezinformare, ascunse in spatele nepublicarii veniturilor lunare totale, merita laudate oricum. Se investeste major pentru a ascunde Realitatea. Asteptam totusi declaratia de avere de la ANI, pentru ca doar sub semnatura putem sa evitam intoxicarile", a scris Lucian Isar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel