Kelemen Hunor îl desființează pe Klaus Iohannis

Expertul în comunicare politică Antonio Momoc, politologul Andrei Țăranu și sociologii Marius Pieleanu și Alfred Bulai au expus pentru DC News o serie de avantaje și dezavantaje cu care Klaus Iohannis pornește în lupta electorală. Referitor la dezavantaje, pentru mulți alegători, alegerea președintelui este una emoțională, iar Iohannis nu stârnește emoții, are un discurs sterp.

Despre cum ar trebui să fie candidatul ideal, legat de generarea emoțiilor, Kelemen Hunor a zis: "Un candidat trebuie să genereze emoții. Oamenii votează emoțional, nu rațional. Există o legendă conform căreia dacă un candidat stârnește emoție în rândul electoratului, va fi votat. Nu voi face nicio apreciere legat de candidații posibili la președinție pentru că nu știm care sunt. Cei care vor reuși să stârnească emoții vor intra în turul doi".

Așadar, candidatul pentru un loc la Cotroceni, din punctul de vedere al lui Kelemen Hunor, este în opoziție cu profilul lui Klaus Iohannis, realizat de sociologi, așa cum este enunțat la începutul articolului.

VEZI ȘI: Analiza sociologilor: Puncte slabe și puncte forte ale prezidențiabilului Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel