Ciutacu, mesaj emoționant pentru Antena 3

Victor Ciutacu a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru jurnaliștii Antena 3, care au luat mai multe premii la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014.

”Indiferent cât strâmbă unii din nas, oamenii ăştia merită felicitaţi din tot sufletul. Da, Antena 1 şi Antena 3 şi-au permis să plătească taxele de înscriere, să-şi trimită oamenii acolo, să investească-n promovare, dar au avut şi cu ce să se prezinte în competiţie. Materialele premiate sunt, jurnalistic, impecabile. Căutaţi-le şi faceţi abstracţie, dacă sunteţi în stare, de numele proprietarului trustului Intact. Vă asigur că merită fiecare minut consumat pentru vizionarea lor.
Am fost şi eu o dată la Londra (la Los Angeles nu m-am mai dus, că la întoarcere urma să semnez cu ai mei de acum şi nu-s chiar atât de porc), la gala unei astfel de competiţii. Dacă, spre exemplu, hârşiţii de la BBC s-au putut bucura zgomotos la primirea premiilor, nu văd de ce copiilor ăştia muncitori şi talentaţi ar trebui să le fie jenă că munca le-a fost apreciată. Înţeleg concurenţa, înţeleg invidia, înţeleg interesele, dar nu sunt capabil să înţeleg orbirea...„ a scris Ciutacu, dând ”share” la statusul postat de Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Gâdea, uimit de ce-a pățit în America

Antena 3 şi Observator au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World's Best Television & Film 2014, alături de cele mai importante televiziuni din lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 8 aprilie.

”Incredibil!!! 7 medalii pentru România!!!!!!!!!!!!!:) 3 aur, 3 argint și un bronz!!!! Sper să rămâneți cu un zâmbet larg pe față toată ziua! Vă iubim!!!!!!!!!!!!!!!”, a scris Mihai Gâdea pe Facebook, fericit că Antena 3 a luat mai multe premii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel