Ciutacu, despre venirea lui Ponta la șefia Camerei Deputaților: Ironia sorții

Victor Ciutacu a comentat, marți, la România TV, în legătură cu posibila revenire în politica mare a fostului premier Victor Ponta, având în vedere că acesta pare a întruni cea mai largă susținere în PSD pentru a-l înlocui pe Valeriu Zgonea la președinția Camerei Deputaților, poziție care echivalează cu al treilea om în stat.

"Probabil vin vremuri bune pentru dl Ponta că domnia sa ar fi în situația de a fi rugat. După ce a fost gonit pe scări și întrebat de ce fuge, acum e rugat să revină într-o funcție mare, a treia funcție în stat, președinte al Camerei Deputaților. Ironia sorții, după o jumătate de an de la Colectiv, când Iohannis era pe culmile popularității, strada îl iubea, era gata să arunce după Ponta cu pietroaie din Palatul Victoria, acum s-a schimbat modificarea. Ponta nu mai pare atât de negru pe cât părea la vremea respectivă, iar Iohannis nu mai apare atât de minunat și imaculat cum era, de asemenea, la vremea respectivă", a declarat, prin telefon, Victor Ciutacu.

De asemenea, jurnalistul România TV consideră că Victor Ponta a devenit în ultima jumătate de an "chiar un tip simpatic", aluzie la ultima parte din recenta declarație a fostului premier făcută la finalul şedinţei grupului PSD din Camera Deputaţilor, unde s-a decis în unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitării de revocare a lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor.

Citește și: Victor Ponta, detalii de la discuția cu Liviu Dragnea

"Victor Ponta, de când nu prea mai are obligații foarte multe statale, a devenit un tip chiar cu umor, chiar un tip simpatic. Replicile prind la electoratul care nu l-a plăcut de la bun început pe Iohannis sau care se dezamăgește pe măsură ce dl Iohannis înaintează în mandat. Bineînțeles, dacă Ponta era atât de inspirat verbal și în perioada de campanie electorală, poate altfel s-ar fi scris soarta meciului. Atunci Ponta era mult prea sigur pe el și mult prea convins că Iohannis este un obiectiv mic din cale care poate fi strivit cu tocul pantofului. Uite că nu a fost așa,acum trebuie să o ia iar de la capăt și să muncească la treaba asta. Deocamdată o face cu sârg și abnegație", a mai spus Victor Ciutacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel