Un bărbat a fost dat jos din avion pentru că purta chiloți tanga în loc de mască de protecție / FOTO

Companiile aeriene au anulat peste 2.700 de zboruri din cauza unei furtuni de iarnă pe Coasta de Est a SUA   /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Companiile aeriene au anulat peste 2.700 de zboruri din cauza unei furtuni de iarnă pe Coasta de Est a SUA / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Pasagerul unui avion a fost obligat să coboare din aeronavă pentru că a refuzat să înlocuiască chiloții tanga, pe care îi purta pe față, cu o mască de protecție.

Adam Jenne, un bărbat în vârstă de 38 de ani, s-a îmbarcat într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), sperând că poate călători purtând o pereche de chiloți tanga feminini de culoare roșie ca mască sanitară anti COVID-19, a informat presa locală, joi, 16 decembrie.

După ce echipajul de zbor i-a recomandat să poarte o mască normală, el a ales să părăsească singur avionul și nu a vrut să renunțe la chiloții pe care îi avea pe față/

Potrivit acestuia Florida, regula purtării unei măști de protecție împotriva coronavirusului într-un avion este „o absurditate”, deoarece pasagerii au voie să o scoată pentru a mânca și oricum „conducătorii companiei spun în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sănătoase pentru că împrospătează aerul la fiecare treizeci de secunde”. 

Ultimul argument al bărbatului care a purtat chiloții tanga pe față este masca ar fi dăunătoare educației copiilor, care „învață lucruri privindu-ți fața”, scrie LCI.fr.

„Moș Crăciun” a fost arestat de polițiștii germani pentru că nu purta mască

La un Târg de Crăciun, poliția din Germania l-a arestat pe „Moș Crăciun” pentru că nu purta mască. Incidentul a fost surprins de camerele de filmat și a dus la câteva comentarii amuzante pe rețelele de socializare. Incidentul bizar, care i-a lăsat nedumeriți pe privitori, s-a petrecut luni, 13 decembrie, la Târgul de Crăciun din Stralsund, Mecklenburg-Pomerania de Vest, Germania.

Moș Crăciun, îmbrăcat în hainele sale obișnuite roșii și albe și pălăria de Crăciun, avea fața acoperită cu o barbă mare falsă. Totuși, acest lucru a fost considerat nesigur de ofițerii de poliție germani, iar „Moș Crăciun” a fost apoi arestat și târât prin piață.

Un utilizator de pe Twitter a scris: „Urăsc să vă distrug lumea fanteziei, dar... acesta nu este Moș Crăciun. Acesta este un tip în costum de Moș Crăciun care nu respectă măsurile, refuză să se legitimeze și, prin urmare, este luat pe bună dreptate de poliție.”

În același timp, un alt utilizator de Twitter s-a arătat indignat: „Germania și-a pierdut complet mințile. Germania devine idioată într-un ritm incredibil de rapid”, a scris acesta, potrivit euroweeklynews (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel