Ingrediente
1/2 l lapte
350 g zahăr
2 linguri cacao
vanilie
3 ouă
100 g frişcă
Vezi și: Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!
Cum se prepară
Se bat ouăle cu ţelul, într-un vas, se toarnă zahărul în ploaie şi se bate până când acesta se topeşte, scrie prajituria.ro. Se adaugă cacao şi vanilie şi se bate compoziţia încă 5 minute.
Se toarnă peste ouă laptele fierbinte şi se amestecă bine compoziţia. Se pune crema în ceşti care se aşază pe o tavă cu puţină apă şi se bagă la cuptor pentru 1 oră. Se scot ceştile din cuptor, se lasă la răcit şi se serveşte crema ornată cu frişcă.
Vezi și: Prăjitura ALEXANDRU. Rețeta spectaculoasă cu gust divin. O vei adora!
Piureul de cartofi pus în supe și sosuri, cel mai eficient truc. Te ajută extrem de mult!