DCNews Lifestyle Peștele trebuie ținut în lapte, înainte de a-l prăji. Trucul pe care-l vei folosi mereu

Peștele trebuie ținut în lapte, înainte de a-l prăji. Trucul pe care-l vei folosi mereu

Peştele se curăţă mai uşor dacă se ţine în apă calduţă înainte de curăţare sau dacă se sărează.

Pentru a avea un gust mai bun, peştele care urmeză să fie prăjit se ţine în lapte 5-10 minute.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vezi și: Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO

De ce să ții grișul în apă sau lapte, înainte de-al găti. Habar nu ai avut! Un truc foarte eficient

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele