DCNews Lifestyle Greşeli pe care le faci când găteşti carne

Greşeli pe care le faci când găteşti carne

Dezghețați carnea în cuptorul cu microunde sau la temperatura camerei: este o modalitate prin care este permisă creșterea bacteriilor. Trebuie să o faceți prin apă rece sau în frigider. Va dura ceva dar este mai sigur.

Nu tăiați carnea tocătorul de lemn, deoarece bacteriile se pot depozita în sloturi. Nu uitați să-l curățați și să-l dezinfectați întotdeauna.

Alte greşeli făcute de gospodine

Puneți carnea pe o tigaie rece: Acest lucru este greșit. Aşteptaţi să se încălzească, apoi puneţi carne. În acest mod va avea textura şi aroma potrivită. 

Adăugaţi sare şi piper şi crestaţi carnea înainte de a o pune pe grătar.

Nu apăsați carnea pe tigaie sau pe grătar, dacă o veți face îşi va pierde aroma. 

VEZI ŞI Greşeli pe care le faci când găteşti. Toate gospodinele fac asta

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele