DCNews Lifestyle Peștele file trebuie uns cu zeamă de lămâie, înainte de a fi fript. Rezultatul te va surprinde

Peștele file trebuie uns cu zeamă de lămâie, înainte de a fi fript. Rezultatul te va surprinde

Înainte de a frige fileul de peşte, acesta trebuie  uns cu zeamă de lămâie. În acest mod va rămâne tare şi nu se va sfărâma.

La prepararea peştelui la cuptor, trebuie să folosim doar vin alb demisec, deoarece dă un gust deosebit.

Lapţii de peşte, înainte de a fi prăjiţi sau puşi pe grătar, se ţin 10 minute în apă cu puţin suc de lămâie.

Vezi și: Cum să prăjești peștele corect. Așa nu se va lipi de tigaie. Trucurile gospodinelor

Unge carnea cu ulei de măsline, înainte de prăjire. Secretul gospodinelor adevărate. Rezultat extraordinar!

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele