Iată meniul:
Dieta cu cașcaval. Ziua 1:
Micul dejun – cașcaval dur (20 gr), iaurt (200 gr), un măr.
Prânz – cașcaval dur (20 gr), trei roșii mari, o „legătură" de verdeață.
Gustare – cașcaval dur (20 gr), castraveți (100 gr).
Cină – piept de pui fiert fără piele (100 gr).
Dieta cu cașcaval. Ziua 2:
Micul dejun – cartofi fierți (200 gr), cașcaval dur (30 gr).
Prânz – salată din 100 gr de varză și 100 gr de ridiche.
Gustare – un pahar de lapte, cașcaval dur (20 gr).
Cină – morcovi fierți (200 gr), cașcaval dur (20 gr).
Dieta cu cașcaval. Ziua 3:
La micul dejun – pireu din mazăre (cu sare) (150 gr), o ceașcă de ceai fără zahăr.
La prânz – sparanghel fiert (cu sare) (200 gr), cașcaval dur (20 gr).
Pentru masa dintre prânz și cină – cașcaval dur (20 gr), castraveți (200 gr).
La cină – fasole fierte (100 gr), cașcaval dur (15 gr).
Dieta cu cașcaval. Ziua 4:
Micul dejun – cașcaval dur (20 gr), iaurt (20 gr), ardei dulce (200 gr).
Prânz – conopidă fiartă (sărată) (100 gr).
Gustare – cașcaval dur (40 gr), frunză de salată (6 buc.).
Cină – carne de vită sau de iepure fiartă (100 gr).
Dieta cu cașcaval. Ziua 5:
La micul dejun – cașcaval dur (20 gr), roșii (100 gr), chefir (200 gr).
La prânz – vinete înăbușite cu usturoi (sărate) (200 gr), cașcaval dur (20 gr).
Pentru masa dintre prânz și cină – cașcaval dur (20 gr), un castravete proaspăt (100 gr).
La cină – rădăcină de țelină (50 g), piept de curcan fiert fără piele (100 g).
Acest meniu se va repeta de două ori, având în vedere că dieta este pentru zece zile.