DCNews Lifestyle De ce să ungi ardeii grași cu ulei de măsline, înainte de a-i umple cu carne. Secretul cu efect uimitor

De ce să ungi ardeii grași cu ulei de măsline, înainte de a-i umple cu carne. Secretul cu efect uimitor

Ardeii umpluţi îşi vor păstra culoarea și nu se vor înmuia la fiert dacă vor fi unși cu ulei de măsline înainte de umplere.

Indiferent că sunt pregătite cu varză sau cu frunze de viță de vie, sarmalele vor fi mai gustoase dacă se fierb în vin roşu 15 minute.

Dacă în salata de vinete se adaugă 1-2 dovlecei fierţi pasaţi, ea devine mai fină și mai ușoară.

Vezi și: De ce să pui suc de roșii în carnea tocată de pui. Trucul secret al bucătarilor chefi. O încântare! 

De ce trebuie să pui sarea și oțetul, prima dată, în salată și apoi uleiul. Secretul genial pe care nu-l știai

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele