DCNews Lifestyle De ce să ții carnea cinci secunde deasupra tigăii, înainte de-a o prăji. Secretul bucătarilor profesioniști

De ce să ții carnea cinci secunde deasupra tigăii, înainte de-a o prăji. Secretul bucătarilor profesioniști

Nu săra carnea înainte de a o pune la grătar. Va absorbi tot sucul şi carnea nu se va rumeni. După ce a făcut o crustă, poţi pune puţină sare. La sfârşit, cum o iei de pe grătar, mai poţi adăuga puţin, scrie libertatea.ro. Astfel, friptura va fi suculentă.

rei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vezi și: De ce să pui oțet în piure. Trucul magic al bucătarilor chefi. Rezultat fabulos!

Cum faci eugenii de casă. Rețeta cu "gust de altădată"

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele