DCNews Lifestyle De ce să adaugi o lingură de orez în carnea pentru perișoare. Bucătăresele sunt foarte atente la asta

De ce să adaugi o lingură de orez în carnea pentru perișoare. Bucătăresele sunt foarte atente la asta

Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăştie în ciorbă, se adăuga o lingură de orez în compoziţia lor.

Orezul conține foarte mult amidon, motiv pentru care acesta poate face foarte multă spumă atunci când îl gătiţi. Spălați-l înainte de a-l găti. De asemenea, dacă vreți ca orezul să nu iasă moale, atunci când îl fierbeți, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare la 180 de grame de orez.

Dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Vezi și: De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor

De ce să fierbi sarmalele în vin roșu. Secretul gospodinelor adevărate

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele