DCNews Lifestyle Cu ce înlocuiești smântâna în prăjituri. Nu te-ai fi gândit niciodată. Ingredientul surpriză

Cu ce înlocuiești smântâna în prăjituri. Nu te-ai fi gândit niciodată. Ingredientul surpriză

Dacă ești atent la dietă și vrei să obții un desert mai sărac în calorii, folosește acest truc: folosește o parte smântână grasă și trei părți albuș de ou bătut spumă.

Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, scrie adevarul.ro.

De asemenea, dacă vrei să faci o prăjitură care are mai mult de 4-5 ouă şi constaţi că nu ai ouă suficiente, poţi să înlocuieşti un ou, cu o lingură de smântână, lapte sau sifon.

Vezi și: De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor

De ce să adaugi o lingură de orez în carnea pentru perișoare. Bucătăresele sunt foarte atente la asta

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele