DCNews Lifestyle Clătite de post. Rețeta rapidă și delicioasă pe care o vei repeta

Clătite de post. Rețeta rapidă și delicioasă pe care o vei repeta

Ingrediente

1 cană făină
1 lingură zahăr
50 ml ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 praf de sare
apă minerală

Mod de preparare

Se amestecă într-un castron zahărul, cu zahărul vanilat, făină și sărea, apoi se adaugă apa minerală și uleiul și se ameste încet cu țelul. Dacă iese prea groasă compoziția se mai adaugă apă minerală, scrie ciao.ro. Dacă este prea subțire, se mai pune puțină făină. Se toarnă apoi clătitele într-o tigaie specială, bine încinsă, și se coc pe ambele părți. Se umplu cu fructe sau gem.

Vezi și: Cum se taie corect salata verde. Folosește cuțitul așa! - VIDEO

Cum se taie pieptul de pui pentru șnițele sau grătar - VIDEO

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele