Ponta: ofițerii acoperiți de la noi au susținut lovitura de stat din Turcia

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul premier Victor Ponta susține că ofițerii acoperți de la noi au susținut lovitura de stat din Turcia.

"Daca urmariti putin cum a relatat presa si analistii inregimentati in "Sistemul de Propaganda" din Romania o sa remarcati ca erau de fapt sustinatori ai loviturii de stat din Turcia / si ca acum sunt foarte dezamagiti ca Presedintele Erdogan ( ales democratic de peste 50% din popor) nu a fost schimbat de o Armata care nu ar trebui sa faca deloc politica!!! Ia vedeti cine se bucura aseara si cine se lamenteaza azi ca sa vedeti cine sunt " ofiterii" din zona publica romaneasca!

- asta pentru ca in tara noastra ideile autorist-fasciste sunt promovate in mod deschis de oameni care cred in "institutii de forta militarizate" ( fiind ei insisi ofiteri sau colaboratori sub acoperire) si care explica zi de zi ca e bun un Guvern pe care nu il voteaza oamenii si lideri care niciodata nu au primit legitimitate democratica prin alegeri/ si care ne explica mereu ca poporul turc greseste ca il sustine pe Erdogan si nu accepta sa ii spune cineva ( din tara sau din afara) pe cine sa aleaga Presedinte sau Prim Ministru!

Promotorii fascismului in societatea romaneasca nu se impiedica decat temporar de faptul ca liderii SUA si UE l-au sprijinit pe Presedintele legitim ales al Turciei / de luni ne vor explica iarasi cum e manipulat poporul turc ( sau bulgar, sarb, maghiar, ceh, slovac, polonez , austriac , etc) si cum numai noi romanii facem ce trebuie in Europa!!!

Ce blestem pe Romania sa cada sub puterea unei Secte mai obtuze decat talibanii si mai lipsita de scrupule decat ISIS!

Ps - vad ca analisti politici seriosi se lasa pacaliti de diversiunea lansata in Europa ca Erdogan si-a inscenat lovitura de stat / daca ramanea la resedinta de vacanta in loc sa plece imediat ( si super riscant) spre Istanbul Presedintele Turciei era in locuinta atunci cand a fost bombardata de elicopterele pucistilor / si istoria se scria atunci pe placul "Propagandei" din Romania! A lipsit o ora si intelegerea ca Erdogan merge mereu in "ochiul uraganului" in loc sa fuga sau sa se asccunda! ( vezi stirile aparute in Romania ca "a cerut azil politic in Germania" cand el ateriza la Istanbul)! Simplu", scrie Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel