România, prea mulți angajați la stat. Mirel Palada, statistici care contrazic totul

Mirel Palada a publicat pe Facebook niște statistici eurostat care contrazic ideea că România are mulți angajați la stat.

”Discursul dominant zilele astea e ca Romania este campioana la angajat oameni la stat, nu-i asa? Ce nemernicie de stat maximal, ce risipa de resurse, ce balta de coruptie. Nu-i asa? Toata retorica de indignare cvasi-fascista neo-libertarienilor si anti-coruptionistilor pe asta se bazeaza. Nu-i asa?

Nu. Nu-i asa. E doar harneala. E doar ideologie. E doar pacaleala. Romania e de departe una din tarile cu ponderea cea mai redusa de angajati la stat, din toate tarile UE. Ca sa nu mai spunem ca e una din tarile cu ponderea cea mai redusa de asistenta sociala ca % din PIB. Doar ca hipsterilor le convine de minune sa creada in discursul cvasi-fascist al criticii statului maximal, al exterminarii tuturor celor care nu sint ca ei: lucratorii la stat, batrinii, saracii, taranii, bolnavii.

Uite aici. Romania este de departe la coada clasamentului UE.

Sursa: Eurostat, via Curs de Guvernare (care evident ca face o greseala elementara de calcul atunci cind discuta despre evolutia productivitatii in agricultura; spuneti-le sa invete artimetica)”, scrie Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel