Liviu Negoiţă recunoaşte că foloseşte maşina celor de la AA Marketing and Management

Liviu Negoiţă confirmă informaţiile publicate de DeCe News conform cărora conduce un Volkswagen Touareg, de peste 40.000 de euro. Primarul susţine însă că maşina este a unui prieten care o mai lasă din când în când la el, tocmai de aceea nu trecut-o şi în declaraţia de avere. Firma AA Marketing and Management, din al cărei parc provine şi maşina, este o apropiată a lui Liviu Negoiţă, dovadă stau cele 19 contracte câştigate din partea primăriei, în valoare de peste 50 de milioane de euro.

"Este maşina unui domn avocat de la Constanţa, care are sediul în Bucureşti, iar când este în bucureşti o mai conduc şi eu. Nu are afaceri cu primăria, nu are legături. Pentru cei care au văzut maşina în garaj le spun că este maşina unui domn avocat", spus Liviu Negoiţă.

Explicaţiile primarului par însă cusute cu aţă albă. Maşina aprţine într-adevăr unui avocat Dan Frangeti, bun prieten cu Liviu Negoiţă şi asociat în firma AA Marketing and Management cu Alexandra Popescu.

Înainte de a-şi desăvârşi cariera în avocatură, Alexandra Popescu a fost parteneră în mai multe firme alături de Florina Gruia (fostă Boştină), beneficiind de contracte de zeci de milioane de euro de la administraţia condusă de Liviu Negoiţă. Pe lista de firme în care a avut activitate Alexandra Popescu se numără şi AA Marketing and Management, Urban Promotion, Beluga Farm Grup, Comercial Consulting şi Florica` 95 S.A. Alexandra Popescu s-a retras din societatea A A Marketing and Marketing la data de 26.01.2007.

Ce legături are Negoiţă cu A A Marketing and Marketing

A A Marketing and Marketing are o istorie îndelungată a contractelor încheiate cu Primăria Sectorului 3. În total pot fi identificate 19 contracte care însumează peste 50 de milioane de euro. Firma a primit două contracte cu o valoare foarte mare de la Direcţia Parcuri Sector 3. Un prim contract are o valoare de 16 milioane de euro, în timp ce al doilea însumează doar 11 milioane de euro.

Nici liceele din Sectorul 3 nu au fost neglijate de firma apropiată lui Negoiţă. 10 licee din sector au avut parte de diferite tipuri de lucrări, care au însumat peste şase milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel