Zeci de CĂMILE, descalificate de la un concurs de frumusețe pentru că aveau BOTOX injectat și lifting facial - FOTO în articol

Zeci de CĂMILE, descalificate de la un concurs de frumusețe pentru că avea BOTOX injectat și lifting facial / Foto: Pixabay
Zeci de CĂMILE, descalificate de la un concurs de frumusețe pentru că avea BOTOX injectat și lifting facial / Foto: Pixabay

Zeci de cămile, descalificate de la un concurs de frumusețe, pentru că au fost injectate cu botox și aveau lifting facial. 

Se pare că nu doar oamenii, ci și cămilele pot fi supuse procedurilor de înfrumusețare. Peste 40 de cămile au fost descalificate de la un concurs de frumusețe pe motiv că au primit injecții cu botox, aveau lifting facial și alte retușuri, scrie AP. Autoritățile saudite au desfășurat astfel cea mai mare represiune de până acum împotriva concurenților care participă cu cămilele lor la concursuri de frumusețe. 

Premiu de 66 de milioane de dolari

Premiile de la Festivalul de cămile Abdulaziz din Arabia Saudită se ridică la 66 de milioane de dolari, iar injecțiile cu botox, liftingurile faciale și alte modificări cosmetice pentru a face cămilele să arate mai bine sunt strict interzise. Jurații au misiunea de a alege cea mai frumoasă cămilă în funcție de forma capului, gâtului, cocoașelor sau posturii. Se pare că în acest an concurenții au cam trișat. Zeci de crescători de cămile au injectat buzele și nasurile cămilelor, au folosit hormoni de creștere și au făcut alte retușuri pentru ca acestea să aibă mai multe șanse de câștig. Organizatorii concursului ar folosi o tehnologie „specializată și avansată” pentru a detecta modificările.

”Clubul este dornic să oprească toate actele de manipulare și înșelăciune în înfrumusețarea cămilelor. Vom impune sancțiuni stricte manipulatorilor”, se arată în raportul oficial al SPA. 

Concursul de frumusețe pentru cămile include și curse de cămile, vânzări și alte festivități la care participă de obicei mii de dromadari. Astfel se încearcă încearcă păstrarea rolului cămilei în tradiția și moștenirea beduină a regatului, chiar dacă țara bogată în petrol continuă cu proiectele de modernizare. Creșterea cămilelor este o industrie de milioane de dolari și evenimente similare au loc în întreaga regiune.

Mai multe cămile au fugit de la circ și s-au plimbat pe străzile Madridului

Poliția spaniolă a avut o intervenție neobișnuită când mai multe de cămile și o lamă au evadat dintr-un circ și au rătăcit pe străzile Madridului.

Animalele proveneau de la Gran Circo Quiros, situat în capitala Spaniei și au fost localizate în jurul orei 5 dimineața, ora locală, și îndrumate înapoi în siguranță de către ofițerii de poliție. Poliția națională a Spaniei a confirmat știrea pe Twitter, împărtășind imagini cu animalele care se plimbă pe străzi, iar postarea s-a încheiat cu hashtag-ul #WeLoveAnimals.

Pe pagina sa de Instagram, circul a transmis că „au suferit un sabotaj al animalelor”, dar a confirmat că „fugarii sunt bine”. Vezi foto AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel