Urmărește emisiunea live


Radu Banciu: Klaus Iohannis a acționat remarcabil

Radu Banciu a spus că tăcerea lui Klaus Iohannis ar trebui apreciată într-o lume politică românească unde doar se vorbește și nu se face aproape nimic.

VEZI ȘI: Badea, ȘOCAT de o secvență cu Iohannis. "M-am speriat"-VIDEO

"Avem parte de un candidat care vorbește și de unul care tace. Lumea îi spune lui Klaus Klaus că trebuie să vorbească, să zică și el ceva. Eu cred că este interesant misterul din jurul lui Klaus Iohannis. Nu aș considera că tăcerea lui Klaus Iohannis este un handicap. Eu chiar i-aș recomanda să nu vorbească prea mult. Oare românii nu s-au săturat doar de candidați vorbăreți? Pentru prima dată, putem să să alegem un candidat care nu spune nimic. Să nu-l mai atacăm pentru faptul că tace într-o România în care doar se vorbește și nu se face", a zis Radu Banciu la B1 TV.

"Uitați ce nemulțumiri au unii alegători, că unul dintre candidați vorbește prea mult, iar altul numai tace. În loc să zică bine că nu mai vorbește și ăla numai vorbe goale, că s-a plictisit lumea de vorbe și de cifre, ne plângem că nu ne vorbesc candidații, că nu avem stereo în campanie", a mai comentat Banciu, la B1 TV.

Radu Banciu a comentat și faptul că liderul PNL nu vrea să facă nicio alianță politică doar cu scopul de a câștiga alegerile prezidențiale.

"Klaus Iohannis a reacționat aboslut remarcabil, o lumină impecabilă pentru politica românească, el a refuzat să facă o alianță pentru turul doi. Iată, neamțul, în mormăiala lui, nu face alianță. Niciodată, în România asta pustiită de genii și de caractere, nimeni nu s-a gândit vreodată la așa ceva. Eu m-aș fi așteptat ieri ca politicienii să se uite și ei pe niște dosare, bonuri de casă, să mai stea puțin, nu să sară a doua zi cu aceste alianțe", a conchis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel