Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Gușă, dezamăgit de Petre Daea: Mi-a fost simpatic până când am văzut ce a făcut. Nu merge așa. O mare rușine / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Cozmin Gușă a spus că este dezamăgit de Petre Daea, ministrul Agriculturii.

„Mi-a fost foarte simpatic Petre Daea până când l-am văzut cu toată familia angajată la Ministerul Agriculturii. Nu merge așa... Foarte urât!”, a zis Cozmin Gușă.

Bogdan Chirieac a mai zis că, dincolo de acest aspect, un ministru ar trebuie să știe măcar o limbă străină. De asemenea, ca ministru trebuie să ai conexiuni cu Bruxelles.

„Omul nu știe nicio limbă străină. Nu este nici pe linie cu Bruxelles. Un ministru din România, Polonia, Ungaria, Franța are jumătate de normă la Bruxelles. Deci trebuie să vorbești cu cei de la Bruxelles, să-i convingi, să faci, să vii, să iei bani și să-i aduci în țară, să faci programe. Asta este treaba ta. Omul nu are nicio legătură cu această chestiune. Nu contestă nimeni că știe cum este cu grâul, și porumbul, și orzul, și cu oaia. Este un inginer agronom foarte bun, dar nu are treabă cu ministerul!”, a spus Bogdan Chirieac la „Deferiți mass-media”.

„Și-a angajat familia la Ministerul Agriculturii, pe banii statului... Nu merge așa. Este o mare rușine. A îmbătrânit foarte urât, îmi pare rău că trebuie să spun asta”, a adăugat Cozmin Gușă la DC News și DC News TV.

Vedeți mai multe aici:

VEZI ȘI: Altă față a lui Emil Cioran. Nora Iuga: Aproape de nerecunoscut. Ajungi să îl compătimești. Liiceanu nu a vrut să publice - https://www.dcnews.ro/alta-fata-a-lui-emil-cioran-nora-iuga-aproape-de-nerecunoscut-ajungi-sa-il-compatimesti-liiceanu-nu-a-vrut-sa-publice_916116.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel