EXCLUSIV  George Tuță, „umăr la umăr“ cu Clotilde Armand: E o rușine că vrea să mai continue dezastrul pe care l-a generat / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

George Tuță, candidatul PSD-PNL pentru Sectorul 1, a comentat sondajul în care apare „umăr la umăr“ cu Clotilde Armand.

Invitat la emisiunea Ce Se Întâmplă, la DC News, George Tuță, candidatul PSD-PNL pentru Sectorul 1, a comentat sondajul în care apare „umăr la umăr“ cu Clotilde Armand.

„Un sondaj Sociopol din 26 martie arăta pe Clotilde Armand cu 28%, George Tuță cu 23%, Mircea Andrei cu 21%, Ramona Ioana Bruynseels cu 12%, Liviu Negoiță cu 10%, Dan Podaru cu 4% iar Ion Bobescu 2%. Atenție, însă, devine foarte interesant sondajul CURS din aprilie. George Tuță are 28%, Clotilde Armand are 28%, Liviu Negoiță are 13%, Mircea Andrei are 9%, Ramona Ioana Bruynseels are 9%, Ion Bobescu 5% și Dan Podaru 3%. Cel mai recent sondaj CURS vă dă umăr la umăr cu Clotilde Armand“, a spus Răzvan Dumitrescu.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  George Tuță, candidatul PSD-PNL, a prins-o în ofsaid pe Clotilde Armand: Ce se întâmplă e o nenorocire foarte mare pentru bucureșteni / video

„Nu aș putea fi umăr la umăr cu Clotilde Armand pentru că a sa carieră politică se încheie acum și, din păcate, pentru cetățenii Sectorului 1 nu a reușit să facă nimic. Acest sondaj ne poziționează la egalitate deoarece noi am început campania târziu, decizia luată în coaliție a fost în momentul în care Clotilde Armand era deja lansată pentru un nou mandat.

În cazul Primăriei Sectorului 1 este o rușine pentru că vrea să mai continue dezastrul pe care l-a generat în această comunitate. Cred că e destul de clar pentru toți cetățenii.

Am început târziu campania, am recuperat mult, am alături întreaga coaliție, dar am alături toți oamenii care sunt indignați de ce s-a ales de Sectorul 1, de Capitala Capitalei. De aceea și Andrei Chiliman e alături de mine la foarte multe evenimente, pentru că e revoltat de munca batjocorită de această administrația“, a spus George Tuță.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  George Tuță: Proiectul lui Andrei Chiliman, un om care a făcut lucruri uriașe pentru comunitatea din Sectorul 1. Ce s-a întâmplat cu proiectul „grădinița daneză" / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel