6 mituri sexuale, distruse! Cu toții credeam că sunt adevărate

Sunt multe mituri sexuale pe care le auzim într-o viață, însă un procent foarte mic este adevărat. 

Chiar și cele mai cunoscute mituri despre sex, se pare, că nu sunt adevărate. Mai jos aveți 6 dintre ele, care au fost demontate de webcultura.ro.

1. Afrodisiacele

Nu există nici o dovadă științifică care să demonstreze că afrodiziacele ar avea vreun rol în stimularea dorinței sexuale. Ba chiar mai mult: oficialii guvernului american au prevenit public bărbații să se abțină de la consumarea suplimentelor nutritive și produselor naturiste comercializate ca fiind afrodiziace deoarece multe dintre acestea conțin substanțe dăunătoarea sănătății.

2. Ciocolata

Italienii au studiat legătura dintre ciocolată și sexualitatea feminină, oferind lumii un studiu numit Female Sexual Function Index. Concluzia studiului? Femeile care au consumat ciocolată au avut mai puțină poftă de “prostioare” decât cele care nu au consumat ciocolată.

VEZI ȘI: Preot acuzat că ar fi făcut sex cu enoriașele chiar în biserică

3. Sexul în timpul căsătoriei

Se spune că într-o căsătorie numărul partidelor de sex scade, însă potrivit unui studiu al The Kinsey Institute, în timp ce aproape 50% dintre tinerele cupluri căsătorite fac sex de două sau trei ori pe săptămână, mai mult de 50% dintre persoanele necăsătorite nu au făcut sex deloc în ultimul an.

4. Sexul la bătrânețe

Potrivit unui studiu al medicilor britanici, bunicii își testează paturile mai des decât am crede: au declarat că au făcut sex în decursul ultimului an 73% dintre intervievații între 57 și 64 ani, 53% dintre cei între 64 și 75 de ani și 26% dintre cei între 75 și 85 de ani…

5. Sexul între veri

Aici, folclorul urban e plin de lucruri cumplite: sexul între verișori este menit să aducă pe lume tot felul de mutanți și, prin urmare, nimeni nu ar trebui să-l aducă în discuție. În realitate, zvonurile sunt, în cel mai bun caz, parțial adevărate: potrivit unui studiu al cercetărilor islandezi, căsătoriile dintre verișori de gradul trei sau patru au ca rezultat mai mulți copii decât familiile formate din persoane care nu sunt înrudite deloc.

6. Retragerea înainte de ejaculare

Motiv pentru care bărbații din lumea întreagă sunt sfătuiți să apeleze la un prieten de încredere: prezervativul. Potrivit unui studiu, atunci când sunt folosite “ca la carte”, prezervativele au o rată de succes de 98%. Cum stăm cu rata de succes în cazul metodei retragerii chiar înaintea ejaculării? Ei bine, același studiu arată că această metodă, atunci când este bine stăpânită, are o rată de succes în contracepție de… 96%! Și, cum în viața reală lucrurile nu sunt tocmai perfecte: folosirea imperfectă a prezervatului reduce rata de succes la 83%, în timp ce folosirea imperfectă a metodei retragerii reduce rata de succes la 82%… Cu alte cuvinte, măreața victorie a prezervativelor e dată doar de un amărât de procent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel