Un bărbat a câștigat un jackpot de 45.000 de dolari, însă s-a înecat cu biletul în buzunar

Un bărbat a câștigat un jackpot de 45.000 de dolari, însă s-a înecat cu biletul în buzunar / Foto: Pixabay
Un bărbat a câștigat un jackpot de 45.000 de dolari, însă s-a înecat cu biletul în buzunar / Foto: Pixabay

Un bărbat a reușit să câștige un jackpot de 45.000 de dolari, însă s-a înecat cu biletul în buzunar.

Ghinion de nedescris pentru un bărbat din Michigan. A câștigat 45.000 de dolari la un joc de loterie, însă nu a apucat să-și încaseze banii. Acesta s-a înecat cu biletul în buzunar, scrie New York Post. Gregory Jarvis, în vârstă de 57 de ani, a câștigat jackpot-ul pe 13 septembrie, la Hanul Blue Water din Caseville.

”Un bărbat simpatic venea aici în fiecare zi. Cineva a zis că tocmai s-a câștigat jackpotul și l-a întrebat dacă el este norocosul. Era foarte încântat”, a povestit proprietarul hanului, Dawn Talaski.

De ce nu și-a ridicat premiul

Câștigătorul jackpotului și Talaski s-au întors la han o săptămână mai târziu, unde au consumat alcool. Gregory Jarvis încă nu își ridicase premiul deoarece nu avea pregătite toate actele necesare. Proprietarul hanului a spus că a devenit îngrijorat în momentul în care acesta nu și-a mai făcut apariția la han: ”Nu a venit toată săptămâna și ne-am gândit ca este ceva în neregulă”.

Ulterior și șeful lui Jarvis a mers la han, spunând că  bărbatul nu a ajuns nici la muncă.

Cum s-a înecat bărbatul

Vineri, un bărbat care se plimba pe plajă a anunțat poliția că în apă se află un cadavru. Autoritățile au transmis că este vorba despre Jarvis. ”Credem că își lega barca, a alunecat și a căzut, s-a lovit la cap și a murit în apă”, au transmis autoritățile.

Teoria oamenilor legii a fost confirmată ulterior de autopsie. Biletul câștigător a fost dat rudelor bărbatului decedat. Aceștia urmează să ridice premiul de 45.000 de dolari.

Un bărbat a descoperit întâmplător un bilet câștigător de un milion de dolari când făcea curățenie în casă

Un bărbat din Florida care a decis să-și petreacă weekendul făcând curățenie în casă a găsit un bilet de la loterie vechi de câteva luni, care s-a dovedit a fi de fapt unul câștigător, potrivit UPI.com. Dintr-o întâmplare bărbatul a aflat că a câștigat un milion de dolari. 

Kenneth Morgan, în vârstă de 54 de ani, din Jacksonville, a declarat oficialilor Loteriei din Florida că și-a cumpărat biletul pentru extragerea din 17 aprilie  de la un magazin de băuturi din oraș, dar biletul a ajuns să fie uitat într-un sertar. 

“Făceam curat pe 4 iulie când am găsit biletul într-un sertar. Am verificat numerele și am descoperit că am câștigat un milion de dolari. Încă sunt șocat”, a declarat bărbatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel