Generalul Francis Radici, audiat într-un caz de furt de mașini

radici
radici

Generalul Francisc Radici, fost şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, este audiat într-un caz de furt de maşini. Se pare că Radici ar fi cumpărat o maşină despre care poliţiştii au descoperit, luni dimineaţă, în urma mai multor percheziţii, că este furată. Este pentru a doua oară în ultimele zile când numele generalului în rezervă este implicat într-un scandal, după cel al atribuirii ilegale de locuințe MApN în care Radici a fost pus sub acuzare.

Audierea lui Francisc Radici vine în urma celor 32 de percheziţii care au avut  loc în Capitală dar şi în alte cinci judeţe. Este vizată o reţea de hoţi de maşini care ar avea legături cu lumea interlopă.

 „Acțiunea vizează destructurarea unei grupări specializate în infracțiuni de furt, în special auto dar și înșelăciuni. Gruparea era monitorizată din noiembrie 2012 , prejudiciul creat până în prezent 200.000 de euro. Până în prezent au fost identificate 25 de persoane care vor fi conduse la sediul Poliției pentru audieri, de asemenea sunt cautate și alte persoane care pot oferi date despre această grupare”, a declarat pentru B1 TV, purtătorul de cuvânt al IGPR, Raluca Seucan. Gruparea era monitorizată din noiembrie 2012, prejudiciul creat până în prezent ridicându-se la 200.000 de euro.

Au fost  efectuate 32 de percheziţii domiciliare în Capitală (19) şi cinci judeţe, respectiv Galaţi (1), Sibiu (1), Iaşi (3), Alba (1), Ilfov (7) de către poliţiştii Serviciului Furturi Auto- D.G.P.M.B., împreună cu poliţişti judiciarişti şi luptători S.A.S. din cadrul Poliţiei Capitalei şi ai celor din judeţele în care au loc percheziţii. La acţiune participă şi ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi luptători S.I.A.S.- I.G.P.R., precizează un comunicat al IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel