Elena Băsescu va naşte în România, spune Elena Udrea

Elena Udrea a declarat, marţi, la Acasă TV, că mezina preşedintelui, Elena Băsescu, va naşte cu siguranţă în România şi că este asistată permanent de un medic din ţară. Căsătorită în septembrie 2012 cu Bogdan Ionescu,  Elena Băsescu urmează să nască luna viitoare. 

 Udrea a povestit că vorbeşte aproape în fiecare zi cu Elena Băsescu şi a spus că aceasta este "o mămică frumoasă şi tânără" şi că toată lumea abia aşteaptă să se întâmple fericitul eveniment şi să vină un nou membru în familia Băsescu.

 "Am vorbit aproape în fiecare zi cu ea. E minunat. Este o mămică frumoasă şi tânără. Abia aşteaptă toţi, şi eu abia aştept, să se întâmple fericitul eveniment. Se simte bine, din câte îmi dau seama, şi mai e puţin şi va fi un nou membru în familia Băsescu. Eu mă bucur că este fată, sigur că se bucură şi părinţii şi bunicii", a spus Elena Udrea, adăugând că îi va face mare plăcere să-i cumpere celei mici "tot felul de jucărioare".

 Ea a arătat că Elena Băsescu cu siguranţă va naşte în România, fiind asistată de un medic din ţară.

 "Cu siguranţă va naşte în România, este asistată permanent de un medic din România, de o doamnă medic din România, deci, în mod cert în România", a spus Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel