Dinu Patriciu cere oficial divorțul de Dana

dana si dinu patriciu dece
dana si dinu patriciu dece

Dinu Patriciu vrea să se despartă oficial de femeia cu care este căsătorit de 18 ani, Dana. Omul de afaceri a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, transmite Realitatea Tv.

Aceasta nu e singura dispută dintre cei doi, Dana și Dinu Patriciu având un proces pe rol, pornit de soția omului de afaceri, care i-a cerut soțului ei jumătate din avere, adică peste un miliard de euro. Instanța însă, a obligat-o să plătească o taxă de timbru de mediu de 75 milioane euro.

În acţiunea de la Judecătoria Sectorului 1, soţia lui Dinu Patriciu a cerut separaţia judiciară a bunurilor deţinute în comun, acuzându-l că, pe fondul unor relaţii extraconjugale şi al unei stări de sănătate precare, a înstrăinat bunuri comune şi a garantat obligaţii asumate scriptic în favoarea celei cu care are o relaţie extraconjugală.

Dana Patriciu a argumentat că este căsătorită cu Dinu Patriciu din 1994, iar în timpul celor 18 ani de căsnicie au dobândit împreună bunuri imobile şi mobile, inclusiv tablouri, bijuterii, acţiuni/părţi sociale la diverse societăţi din România, Elveţia, Anglia, Luxemburg, Olanda, Germania, Franţa, Georgia, Cipru. Ea a indicat o cotă de contribuţie de 50% la dobândirea acestor bunuri.

De curând, Dana Patriciu a avut altă solicitare, cerând instanţei să dispună expertizarea psihiatrică a lui Dinu Patriciu. Cele două procese ale familiei Patriciu se vor desfășura departe de ochii presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel