Crinuța Dumitrean, fostul șef al ANRP, ar fi fugit din țară

crinuta dumitrean
crinuta dumitrean

Fostul președinte al ANRP, Crinuța Dumitrean, a fugit din România, aceasta fiind în Statele Unite ale Americii, potrivit ziuanews. Gestul Crinuței Dumitrean vine la circa două săptămâni după dispariția lui Codruț Manta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Crinuța Dumitrean, fostul șef al ANRP și pupila  lui Ioan Oltetan, secretarul general al PDL, a părăsit România, aceasta aflându-se în SUA, potrivit site-ului ziuanews. Așa cum De Ce News a scris, Crinuța Dumitrean a prejudiciat statul, cât a fost la conducerea ANRP,  cu circa două miliarde de euro prin efectuarea de plăți preferențiale și necuvenite.

Despre o posibilă dispariție a Crinuței Dumitrean, senatorul PSD, Valer Marian, avertiza zilele trecute organele abilitate ale statului.

“În calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senatul României şi de membru al proaspăt înfiinţatei Comisii senatoriale de anchetă a Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), semnalez instituţiilor abilitate ale statului, îndeosebi DNA şi SRI, că se pregăteşte o nouă dispariţie a unei persoane implicate în afacerile veroase şi tenebroase ale PDL. Este vorba de Crinuţa Dumitrean, care a deţinut funcţia de preşedinte al ANRP din 2009 până în toamna anului 2011, când a demisionat subit în urma scandalului declanşat prin arestarea vicepreşedintelui Remus Baciu, acuzat de DNA de trafic de influenţă pentru că a pretins şi a primit aproape 1.800.000 lei de la patru persoane îndreptăţite la despăgubiri", declara senatorul PSD zilele trecute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel