Cătălin Cîrstoiu: Am fost cam singur în precampania aceasta. Nu poate fi un demers pentru Primăria Capitalei fără sprijinul coaliției

nquam Photos / Octav Ganea
nquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Cîrstoiu a spus că a fost "cam singur" în această precampanie.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, a spus că a fost "cam singur" în această perioadă de precampanie electorală.

"Eu am simțit sprijinul lui Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă, dar, recunosc, am fost cam singur în precampania aceasta de o lună. Am întâlnit mulți lideri de filiale care m-au înconjurat cu sprijin, cu căldură, am întâlnit membri ai celor două partide care m-au susținut și mă susțin, însă eu cred că nu poate fi un demers pentru Primăria Generală a Capitalei fără sprijinul acestei coaliții, iar eu nu vreau să fac acest demers decât în conjunctura aceasta", a declarat Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu: Mandatul meu, pe masa coaliției

Întrebat ce va face dacă Marcel Ciolacu și Nicole Ciucă îi vor cere să se retragă din cursa electorală, acesta a zis: "Din punctul meu de vedere, fiind mandatul meu pe masa coaliției... dar nu azi, a fost din prima zi, deci din prima zi eu am plecat conștient în acestă luptă electorală, fiind ferm convins că fără sprijinul coaliției PSD-PNL nu e posibil un demers al meu personal. Acum trei săptămâni eram o persoană necunoscută, cum spuneați și dvs. Am devenit o persoană cunoscută mai mult prin anumite greșeli personale, prin greșeli de comunicare. E real, ăsta sunt, nu am avut experiența unei comunicări politice ".

Vezi tot ce a declarat acesta în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o, AICI.

Precizăm că medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut o conferință de presă, în fața Spitalului Universitar, încercând să lămurească acuzațiile care au apărut, în ultima perioadă, în spațiul public, privind incompatibilitatea. Liderii celor două partide din coaliție l-au îndemnat zilele trecute să iasă în fața presei și să explice aceste lucruri.

Romașcanu și Stroe, reacții

Ulterior, această conferință a fost comentată la Antena 3 CNN de către purtătorii de cuvânt ai PSD și PNL - Lucian Romașcanu, respectiv Ionuț Stroe.

"Sunt convins că cu fiecare zi în care suntem în precampanie și urmează campania, vom avea toate resursele necesare pentru a-l duce spre câștig", a spus Romașcanu despre Cătălin Cîrstoiu.

"Domnul Cîrstoiu a făcut această conferință ca să explice anumite lucruri, chestiuni negative care s-au spus despre el în ultimele zile. Eu cred că a făcut-o cu decență și cu claritate. (...) Sunt foarte multe subiecte fitil, ne-am obișnuit deja ca în aceste campanii electorale să existe atacuri, să existe fel de fel de scenarii", a declarat Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel