Vocea României: Competiție acerbă între jurați pentru o "congoveancă" - Video

julie
julie

Julie Mayaya, negresa din Moldova, a fost concurenta care a evoluat la ediția din această săptămână a show-ului de la Pro TV, Vocea României, pentru care jurații au ținut discursuri care mai de care mai picante, în încercarea de a o atrage fiecare în echipa lui.

Cu mama româncă și tatăl din Congo, solista în vârstă de 26 de ani a mărturisit că îi face plăcere să spună că este "congoveancă".

Îniante de a păși pe scena concursului, frumoasa "congoveancă" mărturisea ce dezamăgire ar suferi dacă nu s-ar întoarce niciun jurat: "Dacă nu s-ar întoarce nimeni, m-aș lăsa de muzică. Asta ar însemna că nu sunt atât de bună pe cât cred eu despre mine".

Însă după ce și-a terminat evoluția cu melodia "Hurt", Julie a fost nevoită să devină juratul celor mai impresionante declarații ale celor patru membri ai juriului, fiecare dintre ei dorind-o în echipa lui.

Imediat cum a terminat de cântat, Brenciu a și sărit de pe scaun și s-a îndreptat spre Julie, strigându-le celorlalți: "Lasă-mă s-o iau eu!. Pentru un concurent dau toată viața mea. Suntem match in Heaven, suntem două jumătăți artistice".

În schimb, Smiley a recunoscut că nu poate să facă față debitului verbal al lui Brenciu, ca de altfel și Moga, care i-a spus concurentei că are o voce "foarte interesantă".

Brenciu a continuat: "Îți dai seama ce destin frumos vom avea?!. "Ai o voce cu un vibrato natural. Sunt absolut convins de asta. Mie îmi place muzica africană, reggae, exact ce îți place și ție. (...) Sunt singurul antrenor care a dus o fată în finală. (...) Țara mea preferată e Congo"

De altfel, nici Loredana nu s-a lăsat mai prejos și atunci când i-a venit rândul, și-a susținut cauza, explicându-i concurentei: "Eu am colaborat cu cântăreți din Congo înaintea tuturor".

Doar că Julie a ales: "Horia, vorbești foarte frumos, te aleg pe tine", uimindu-l chiar și pe Brenciu, care a întrebat: "Așa, pe oratorie?!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel