Vlad Cosma: Daniel Savu, dosar penal după dezvăluirile de la RTV

Vlad Cosma
Vlad Cosma

Vlad Cosma spune că va prezenta o serie de înregistrări care ar arăta că senatorul Daniel Savu ar fi devenit ținta unui dosar de șantaj la DNA Ploiești după mai multe dezvăluiri la România TV. Cosma spune că el a semnat una dintre declarațiile de martor în acest dosar. 

"În anul 2016, domnul Daniel Savu a participat la România TV, la niște emisiuni și a făcut dezvăluiri despre Mircea Negulescu. Datorită apariției domnului Savu, a doua zi, domnii Onea și Negulescu m-au chemat la DNA Ploiești să-mi spună că i-au deschis dosar de șantaj domnului senator Daniel Savu, la vremea aceea în comisia de supraveghere a SRI. M-au pus să semnez una dintre acele 12 declarații la care a făcut referire doamna Kovesi, ieri. Veți asculta în înregistrările pe care le voi prezenta, cum au făcut din Daniel Savu o țintă, ca să-l reducă la tăcere. Este ceva senzațional," a spus Vlad Cosma la România TV.

Reamintim că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi a spus într-o conferință de presă că Vlad Cosma ar fi venit de bunăvoie la sediul DNA Ploiești, acolo unde ar fi dat declarații de martor în nu mai puțin de 12 dosare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel