Putin va fi internat într-un sanatoriu și va rămâne fără putere până în 2023, prezice un fost șef al serviciilor secrete britanice

Putin va fi internat într-un sanatoriu și va rămâne fără putere până în 2023, prezice un fost șef al serviciilor secrete britanice / Foto: Kremlin.ru
Putin va fi internat într-un sanatoriu și va rămâne fără putere până în 2023, prezice un fost șef al serviciilor secrete britanice / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin va fi internat într-un sanatoriu și va rămâne fără putere până în 2023, prezice un fost șef al serviciilor secrete britanice.

Fostul șef al serviciilor secrete britanice a prezis că președintele rus Vladimir Putin va fi lipsit de putere până anul viitor și va sta internat într-o unitate medicală pentru mult timp, scrie Business Insider.

Richard Dearlove a fost șeful Serviciului Secret de Informații din Marea Britanie, cunoscut și sub numele de MI6, din 1999 până în 2004. El a făcut predicțiile despre Putin miercuri în timpul unui episod din podcast-ul „One Decision”, pe care îl găzduiește.

"Cred că va fi plecat până în 2023, dar probabil în sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei", a spus el despre Putin, adăugând că sanatoriul ar fi o modalitate de a-l scoate pe liderul de la Kremlin de la putere fără o lovitură de stat.



Predicția lui Dearlove este în pas cu alte rapoarte recente care sugerează că Putin este bolnav și ar putea pierde în curând puterea.

Christo Grozev de la Bellingcat, un expert în securitatea Rusiei, a declarat săptămâna trecută că înalți oficiali de securitate de la Kremlin cred că războiul din Ucraina este „pierdut” și că Putin își pierde controlul asupra puterii.

Șeful serviciilor secrete militare din Ucraina, generalul-maior Kyrylo Budanov, a declarat pentru Sky News săptămâna trecută că Putin se afla într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”. Budanov a mai spus că este „optimist” că Ucraina va învinge și că războiul va fi „încheiat până la sfârșitul anului”.

Cine i-ar putea lua locul lui Putin

Fostul spion britanic Christopher Steele a declarat recent că surse i-au spus că Putin este grav bolnav și părăsește în mod regulat întâlnirile pentru tratament medical, contribuind la „creșterea dezordinei în Kremlin”. Starea sănătății lui Putin nu poate fi confirmată, deși se zvonește că afecțiunile sale includ afecțiuni precum demența, boala Parkinson și cancerul de sânge.

Dearlove a mai spus că nu există un plan de succesiune în conducerea Rusiei, dar a spus că dacă Putin a intrat într-o unitate medicală, persoana cea mai probabilă să în înlocuiască este Nikolai Patrushev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel