PNL Olt, certuri între liberali și pedeliști

Senatorul PNL de Olt, Siminica Mirea, a afirmat  că în organizaţia judeţeană fuziunea dintre vechiul PNL şi fostul PDL nu a decurs cum trebuia şi, în prezent, în partid este o situaţie dificilă. 

'Nu e un secret pentru nimeni că la Olt fuziunea nu a decurs aşa cum trebuia. Cred că sunt multe judeţe unde se întâmplă astfel de lucruri şi (...) nu ştiu dacă la Olt se doreşte ca PNL să crească. (...) Eu mi-am păstrat linia, nu m-am mutat la alt partid, îmi păstrez linia în continuare, sunt parlamentar PNL şi voi face în aşa fel încât să nu aduc prejudicii partidului, din contră, să asist la renaşterea lui, pentru că ne place sau nu ne place, este o situaţie dificilă în momentul acesta în PNL Olt. Eu am făcut şi fac o echipă întotdeauna cu cei care îşi doresc să facă ceva pentru partidul pe care îl reprezintă', a spus parlamentarul liberal.

Siminica Mirea, care a condus PDL Olt din vara anului 2012 şi până la fuziunea cu PNL, până în primăvara anului trecut fiind copreşedinte al organizaţiei judeţene, a adăugat că persoanele provenite din fostul PDL nu mai au putere de decizie în organizaţia de partid judeţeană, după ce foştii democrat-liberali din forurile judeţene de conducere 'au fost daţi afară' sau 'au fost forţaţi să plece'.

'S-au produs schimbări în Comitetul Judeţean Executiv, o să iau act de ele astăzi, trebuie să vă spun un singur lucru, noi, cei din fostul PDL, în momentul de faţă, nu mai avem putere de decizie. Dacă n-au fost daţi afară unii, au fost forţaţi. Acum, din fostul PDL, în Comitetul Judeţean Executiv mai sunt eu, domnul primar Mirea şi domnul primar Munteanu de la Iancu Jianu. Nu ştiu dacă vor mai participa la şedinţe, dacă vor mai veni, nu-i condamn pe foştii colegi din PDL că au ales să se retragă', a adăugat Siminica Mirea. Aceasta a mai declarat că nu a decis dacă va candida la alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, condusă în prezent de deputatul Gigel Ştirbu. 'În momentul acesta nu m-am gândit să candidez. Atunci când vom încheia alegerile în teritoriu ,vom lua o decizie, dacă voi candida eu, dacă unul dintre primari îşi doreşte, dacă unul dintre consilierii judeţeni. (...) Deocamdată numai domnul Costel Moisescu şi-a spus această intenţie. S-ar putea să se înscrie şi domnul Gigel Ştirbu, pentru că dacă mă întrebaţi pe mine aşa ar fi normal', a mai spus Siminica Mirea, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel