Jaqueline Cristian, din calificări direct în turul doi pe tabloul principal de la Roma

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Jaqueline Cristian, norocoasă, va juca direct în turul secund în turneul WTA 1.000 de la Roma.

Jaqueline Cristian (locul 68 WTA), învinsă în ultimul tur al calificărilor, a ajuns pe tabloul principal al turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro, unde va juca direct în turul al doilea.

Intrarea sa pe tabloul principal este din postura de ”lucky-loser”, cea mai bumă dintre învinse în calificări, iar faptul că va juca direct în turul secund vine ca urmare a retragerii de ultimă oră a cehoaicei Barbora Krejcikova.

În calificări, Jaqueline Cristian a trecut cu bine de primul tur, dar a cedat dramatic în cel de-al doilea, la capătul unui meci maraton.

Românca a ratat marți după-amiaza calificarea pe tabloul principal, după ce a fost învinsă în 3 seturi de Varva Gracheva, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Astfel, astăzi, Cristian se va confrunta cu rusoaica Elina Avanesyan (locul 72 WTA).

Două românce, în turul secund la Roma

România mai are trei jucătoare pe tabloul principal. Sorana Cîrstea (locul 32 WTA), favorita 28, va juca direct în turul secund, unde o va întâlni pe Brenda Fruhvirtova (Cehia, locul 102).

Ana Bogdan (locul 63 WTA) s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o pe canadianca Layla Fernandez (locul 34 WTA), scor 6-4, 6-1, iar următoarea adversară îi va fi Marketa Vondroushova (Cehia, locul 6 WTA).

Potrivit tabloului, învingătoarea din acest meci se va confrunta cu învingătoarea meciului dintre Cîrstea și Fruhvirtova.

Cea de-a treia jucătoare, Irina Begu (locul 161 WTA) va juca, astăzi, în setul decisiv, cu Rebeka Masarova (Spania, locul 104), într-un meci început miercuri și întrerupt din cauza ploii, la scorul 5-7, 6-3.

Dacă va trece de primul tur, Begu o va întâlni pe Elena Rîbakina (Kazahstan, locul 4 WTA).

Citește și: Felix Auger-Aliassime, finalist la ATP Masters 1.000 de la Madrid. Turneul, unul plin de accidentări și abandonuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel