Imagini apocaliptice în New York. Sute de păsări moarte au căzut pe străzi - FOTO / VIDEO

Imagini apocaliptice în New York. Sute de păsări moarte au căzut pe străzi / Foto: Pixabay
Imagini apocaliptice în New York. Sute de păsări moarte au căzut pe străzi / Foto: Pixabay

Sute de păsări moarte au căzut pe străzile din New York.

Imagini apocaliptice au fost surprinse în New York. Sute de păsări migratoare au fost găsite moarte, în plină stradă, după ce s-au izbit de clădirile zgârie-nori din metropolă, scrie The Guardian

Dezastrul ecologic a avut loc după o furtună violentă, care a lovit zona, în noaptea de luni spre marți. Vijelia le-a dezorientat pe zburătoare, care au coborât la o altitudine mai joasă decât cea la care zboară de obicei și s-au lovit de zgârie-nori.

Voluntarii pentru protecția animalelor au adunat aproape 300 de înaripate care zăceau întinse pe trotuarele din Manhattan, unul dintre cele mai luxoase cartiere din New York.

,,Am avut o furtună mare şi aceasta devine o combinaţie perfectă, care poate duce la coliziuni între păsări şi ferestre.", a afirmat un voluntar pentru protecția animalelor.

Păsările care se lovesc de clădirile înalte sunt o problemă constantă pentru newyorkezi. Iluminatul metropolei și geamurile clădirilor din sticla reflectorizantă provoacă accidentarea repetată a păsărilor. 

"Se pare că furtuna ar fi putut aduce păsările mai jos decât zboară ele în mod normal sau doar le-a dezorientat. Efectele luminii nocturne asupra păsărilor sunt, de asemenea, destul de puternice, mai ales când este o noapte înnorată.", a adăugat Parkins.

O experiență copleșitoare

Melissa Breyer, voluntara care a scris pe Twitter despre găsirea a aproape 300 de păsări pe trotuarele din jurul noilor clădiri ale World Trade Center, a declarat că experiența a fost „copleșitoare”.

„De îndată ce am ajuns la clădiri, păsările erau peste tot pe trotuar”, a spus Breyer. „Privind spre nord, acoperit, sud, acoperit, vest, acoperit, trotuarele erau literalmente acoperite cu păsări.”

Asociațiile pentru protecția animalelor cer ca proprietarii clădirilor să contribuie la reducerea numărului de păsări moarte prin diminuarea luminilor pe timp de noapte și prin tratarea sticlei pentru a o face mai vizibilă pentru păsări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel