Amanta lui Putin are propriul festival în Rusia. „Festivalul Alina”, difuzat de televizunea de stat - Video

Amanta lui Putin are propriul festival în Rusia. „Festivalul Alina”, difuzat de televizunea de stat / Foto: Captură video Youtube
Amanta lui Putin are propriul festival în Rusia. „Festivalul Alina”, difuzat de televizunea de stat / Foto: Captură video Youtube

Amanta Lui Putin, Alina Kabaeva, are propriul festival în Rusia.

În ultima vreme Alina Kabaeva a dispărut din spațiul public, iar presa a scris că amanta lui Putin ar sta ascunsă într-un buncăr împreună cu copii săi. Totuși, recent, iubita liderului de la Kremlin și-a făcut apariția. Alina Kabaeva a fost văzută pe micile ecrane la un concurs de gimnastică ritmică susținut la Moscova.

Un coresponden BBC a decoperit un lucru neașteptat. Nu este vorba despre orice fel de festival, ci unul care îi poartă numele Alinei Kabaeva. Evenimentul a fost difuzat de televizunea de stat din Rusia.

„Televiziunea rusă de stat promovează miercuri după-amiază o sărbătoare de neuitat a muzicii și sportului, în frunte cu nimeni alta decât Alina Kabaeva. Cum se numește? Festivalul Alina”, a scris jurnalistul BBC Francisc Scarr pe Twitter.

Cine este Alina Kabaeva

Alina Kabaeva este născută pe 12 mai 1983, în Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS. Ea este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014.

La câțiva ani distanță după divorțul lui Putin de Ludmila, au apărut zvonuri în presa rusă că Vladimir Putin are o amantă, pe gimnasta Alina Kabaeva. Cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente, dar Putin nu a anunțat oficial relația niciodată. Zvonurile despre o relație secretă dintre Kabaeva și Putin au apărut în 2008, când Kabaeva a născut o fiică într-o clinică privată elvețiană, pe care i-ar fi recomandat-o politicianul italian Silvio Berlusconi.

Atunci Kremlinul a înlăturat o serie de articole apărute în presa rusă despre nașterea gimnastei Alina Kabaeva. Putin, care protejează cu înverșunare viața sa privată (posibil un obicei încă din zilele sale în KGB), a negat întotdeauna informațiile despre legătura sa cu gimnasta, care în 2014 a devenit președinte al consiliului de administrație al holdingului National Media Group.

În 2008, răspunzând la o întrebare a unui jurnalist Nezavisimaya Gazeta despre zvonurile privind viitoarea sa nuntă cu Kabaeva, Putin a spus: ”Întotdeauna am avut o atitudine proastă față de cei care, cu un fel de nas asemănător gripei și cu fanteziile lor erotice, urcă în viața altcuiva”.

În 2019 s-a scris în presă că Alina Kabaeva a născut gemeni. Și atunci s-a zvonit că cei doi copii ar fi ai lui Vladimir Putin, dar presa a fost din nou redusă la tăcere. Golosameriki.com scrie că mai multe articole despre acest subiect au fost șterse la scurt timp de la publicare, iar mai multe site-uri au fost închise după ce au relatat despre faptul că Alina Kabaeva a născut gemeni. Presa a mai spus la un moment dat că anume amanta ar fi motivul divorțului dintre Vladimir Putin și Ludmila Șkrebneva, dar acest lucru nu a fost confirmat niciodată, cum nu a fost confirmat nici faptul că fetița și gemenii născuți de gimnasta Kabaeva sunt copiii lui Putin. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel