Diaconescu dezvăluie cum poți afla dacă ai telefonul ascultat

dan telefon
dan telefon

Dan Diaconescu a dezvăluit, miercuri seara,  la emisiunea  la Mihai Morar, cum poți afla dacă ai telefonul ascultat. Patronul OTV a vorbit despre serviciile secrete, care ascultă telefoanele oamenilor din România, acesta fiind în măsură să spună un număr de telefon, din trei cifre, prin care poţi afla dacă ai telefonul ascultat.

Procesul este următorul: dacă la formarea respectivului număr, în telefon se aude un robot telefonic, care spune "că acest număr nu există" sau că "abonatul nu poate fi contactat" înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat.

 Dar, dacă se aude un sunet ciudat, de bruiaj, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot ca şi cum s-ar efectua legătura cu o centrală, atunci aveţi telefonul ascultat.

 Numărul respectiv de telefon este 544.

 Pentru a da credibilitatea celor spuse de Diaconescu, Mihai Morar şi Adriana Bahmuţeanu au încercat experimentul şi au aflat că au telefoanele ascultate. Totuşi, Bahmuţeanca a sunat de pe abonamentul mamei sale, unde i-a intrat robotul telefonic. Deci, acel număr nu era ascultat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel