EXCLUSIV  Rețetă ardei umpluți. Ana Toma, specialistă în nutriție: Vă spun secretul meu / foto

Ana Toma, specialistă în nutriție, propune cititorilor DC News o rețetă simplă și delicioasă, dar - cel mai important - sănătoasă.

În rândurile de mai jos, găsiți o rețetă de ardei umpluți propusă de Ana Toma pentru DC News.

„500 grame piept de pui/curcan


100 grame orez integral


1 ceapă mare


3 ardei grași


2 linguri de pastă de roșii



Sfatul meu este să evităm carnea tocată din comerț pentru că, în acel mix se folosește zgârciul, grăsimea și pielea de la păsări. 

Mod de preparare:

Este de preferat să cumpărăm piept de pui/curcan pe care să îl tocăm în casă. Ulterior îl amestecăm cu orezul și ceapa mărunțită și condimente după gust. Umplem ardeii și îi punem într-un recipient ce poate fi folosit în cuptor. Adăugăm o cană de apă și pasta de roșii. Lăsăm totul la cuptor, la foc potrivit, timp de aproximativ 2 ore. 


Ardeii umpluți pot fi o soluție potrivită atât pentru cei care folosesc metoda "meal prep", fiind un fel de mâncare ce poate fi păstrat câteva zile în frigider, dar poate și fi împărțit cu întreaga familie. 

Pentru o viață sănătoasă nu trebuie să renunțăm la mâncărurile ce ne amintesc de copilărie. Ci doar să le adaptăm puțin, așa cum am făcut în cazul de față: am renunțat la ceapa călită în ulei, nu am adăugat făină. Nu uitați secretul meu: Am folosit o carne mai slabă. Poftă bună!”, a transmis Ana Toma pentru cititorii DC News.

VEZI ȘI: Ana Toma, specialistă în nutriție, avertizează privind dietele minune de pe Internet: Ne punem în pericol sănătatea fizică și psihică

Ana Toma, specialistă în nutriție, a explicat, într-un interviu pentru DC News ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă, care sunt excesele alimentare pe care le facem cel mai frecvent şi ne dăunează, de ce multe persoane, după ce au renunţat la diete, s-au îngrăşat rapid înapoi și ce riscuri ne asumam dacă urmăm diete de pe Internet în loc să apelăm la un nutriționist.

„O alimentație sănătoasă reprezinta armonia dintre două principii de bază: varietate și moderație. Scopul nostru trebuie să fie acoperirea necesarului de substanțe nutritive de care corpul are nevoie pentru atingerea unei stări de bine fizice și mentale", ne-a declarat Ana Toma. Vedeți aici mai mult, într-un interviu DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel