"Manchester United este un gunoi", acesta este mesajul scris de BBC pe burtieră, în timpul știrilor. Ce motiv a indicat postul de televiziune/video

United s-a răzgândit iarăși: Ronaldo nu mai este de vânzare. Antrenorul Erik ten Hag a făcut lumină
United s-a răzgândit iarăși: Ronaldo nu mai este de vânzare. Antrenorul Erik ten Hag a făcut lumină

BBC şi-a cerut scuze după ce pe ecran a apărut un mesaj pe care scria "Manchester United este un gunoi".

Propoziția a apărut pe burtiera BBC News, în partea de jos a ecranului, în timpul unei actualizări despre tenis, în cadrul emisiunii de la ora 9.00 la 10.00.

Mai târziu, în cursul dimineţii, prezentatoarea Annita McVeigh şi-a cerut scuze fanilor lui Manchester United care s-ar fi putut simţi jigniţi, spunând că greşeala s-a produs în timp ce cineva învăţa cum să editeze şi "scria lucruri aleatorii, nu în mod serios", potrivit The Guardian, notează Mediafax.

McVeigh a spus: "Puţin mai devreme, unii dintre voi poate că aţi observat ceva destul de neobişnuit pe burtiera care rulează în partea de jos a ecranului, cu ştiri care fac un comentariu despre Manchester United, şi sper că fanii lui Manchester United nu s-au simţit jigniţi de asta".

"Permiteţi-mi să vă explic ce s-a întâmplat: în spatele scenei, cineva se antrena pentru a învăţa să pună text pe burtieră, aşa că scria lucruri la întâmplare, nu în mod serios, şi a apărut acel comentariu. Aşa că îmi cer scuze dacă aţi văzut asta şi v-aţi simţit jignit şi sunteţi un fan al lui Manchester United. Dar, cu siguranţă, a fost o greşeală şi nu trebuia să apară pe ecran. Aşa că asta s-a întâmplat, ne-am gândit că ar fi mai bine să vă explicăm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel