Părinții lui Sebastian Olariu, mesaj cutremurător înainte să dea ochii cu Vlad Pascu

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Vezi în articol ce au declarat părinții lui Sebastian Olariu, înainte să dea ochii cu Vlad Pascu.

Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu este programat astăzi la Judecătoria Mangalia, iar șoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai va fi prezent în sală. Părinții lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși în acest tragic accident, au făcut primele declarații înainte de a da ochii cu Vlad Pascu.

VEZI ȘI: Nou termen de judecată în dosarul 2 Mai. Vlad Pascu, prezent la Judecătoria Mangalia, față în față cu părinții tinerilor uciși

"Vreau să mă uit în ochii lui și chiar vreau să văd dacă regretă această faptă. Dar eu nu cred că regretă (...) Să știți că eu vreau doar să se facă dreptate. Nu vreau nimic altceva. Cred că o să se schimbe încadrarea. Am vorbit cu avocații și așa va fi", a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu, înaintea termenului de astăzi.

Întrebat ce mesaj are pentru Vlad Pascu, acesta a spus: "Să vină la mormântul băiatului meu!".

Mama lui Sebi: Sper să facem dreptate copilului nostru

Totodată, mama lui Sebi spune că speră ca instanța să aprobe azi schimbarea încadrării juridice.

"Sperăm ca astăzi să avem un nou început, cineva să se gândească mai bine ce înseamnă ucidere din culpă, sper să se poată schimba această încadrare și să putem duce cumva planul la bun sfârșit, adică să facem dreptate copilului nostru", a declarat mama lui Sebi.

Și Mihaela Olariu a fost întrebată dacă are vreun mesaj pentru Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai în urma căruia a murit fiul ei, Sebastian Olariu.

"Nu știu dacă voi putea să-l privesc pe Vlad Pascu în ochi. Nu știu ce i-aș transmite... L-aș întreba, de fapt, dacă poate să închidă ochii gândindu-se la ce a făcut sau poate nici măcar nu își dă seama ce a făcut. Nu știu dacă s-a gândit, nu știu dacă este cerebral, nu știu dacă își dă seama ce faptă gravă a făcut. După fața lui, ce am văzut acolo pe monitorul acela, nu îmi dau seama dacă el gândește ceva. (...) Pentru noi, am mai spus, viața s-a oprit atunci în loc și cel puțin pentru mine așa va rămâne. Noi vom lupta, noi ne vom face datoria față de fiica noastră care își dorește foarte mult, nu răzbunarea fratelui, dreptate pentru frate. Vom face tot ce ne stă în putință și vom face în așa fel încât să-și plătească pedeapsa", a mai spus Mihaela Olariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel