Mihai Găinușă a rămas fără permis: Sunt pieton. A fost din vina mea

Mihai Găinușă a rămas fără permis.

„Pe DN 1A, după 4 km in spatele unei cisterne, pe serpentine, am depășit-o pe singura linie dreaptă, din păcate și continuă. Din față nu venea nimic, din spate venea poliția. Îmi reproșez faptul că n-am mai avut răbdare încă 30 de km, pe drumul ăla național, plin de TIR-uri, fără nicio porțiune cu două benzi pe sens. A, și că n-am văzut echipajul de polițiste, la pândă, pe o străduță, spre sfârșit de lună”, a povestit Mihai Găinușă.

Iată mesajul integral:

„Anul viitor făceam 30 de ani fără să am vreodată permisul suspendat. N-a fost să fie. În ianuarie sunt pieton, din vina mea, exclusiv. Recunosc. Pe DN 1A, după 4 km in spatele unei cisterne, pe serpentine, am depășit-o pe singura linie dreaptă, din păcate și continuă. Din față nu venea nimic, din spate venea poliția. Îmi reproșez faptul că n-am mai avut răbdare încă 30 de km, pe drumul ăla național, plin de TIR-uri, fără nicio porțiune cu două benzi pe sens. A, și că n-am văzut echipajul de polițiste, la pândă, pe o străduță, spre sfârșit de lună.

Cât mi s-a făcut procesul-verbal, în doar 28 de minute(!), mașinile traversau DN-ul peste linia continuă, în fața polițistelor. Care mi-au spus că n-au văzut nimic. Că scriau. Probabil cu rândul. Bine că mi-au recuperat bicicleta colegii lor de la București! Karma.

Ps: vă rog să fiți atenți în trafic, nu ca mine. Că uite, după 30 de ani fără abatere, nu mai primesc pensie specială”, a povestit Mihai Găinușă.

VEZI ȘI: Găinușă, în război cu Huidu. L-a făcut în toate felurile, în direct, la PRO TV

Mihai Găinușă l-a făcut pe Șerban Huidu în toate felurile, în direct, la PRO TV.

„Arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă când a fost rugat de Cătălin Măruță să-l caracterizeze pe fostul său coleg de la Cronica Cârcotașilor - Șerban Huidu.

Șerban Huidu nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu un răspuns. De fapt, pentru că ei se află în război deja de ceva timp, realizatorul de radio l-a invitat să recitească un text pe care l-a scris înainte de acest nou atac din emisiunea lui Cătălin Măruță. Vezi aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel