Mihai Gâdea a mărturisit că a muncit la un azil de bătrâni. Ce a văzut acolo. "E de bezna minții, pur și simplu"

Mihai Gâdea a mărturisit că a muncit la un azil de bătrâni. Ce a văzut acolo. "E de bezna minții, pur și simplu" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Mihai Gâdea a mărturisit că a muncit la un azil de bătrâni. Ce a văzut acolo. "E de bezna minții, pur și simplu" / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Mihai Gâdea a mărturisit că pe vremea când era student a muncit la un azil de bătrâni.

Mihai Gâdea a mărturisit în direct la Antena 3 CNN că a muncit la un azil de bătrâni pe vremea când era student în străinătate. Jurnalistul a făcut o comparație între centrele de acolo și cele din România, în contextul scandalului azilelor groazei de la noi din țară.

VEZI ȘI: Nereguli depistate și la Complexul de servicii Strehaia. Beneficiarii, cazați împreună cu gândacii. Directorul DGASPC Mehedinți pasează vina. "Este o isterie națională!"

"Când eram student și am fost la studii în afară ca să am bani de cărți, mâncare și așa mai departe, am lucrat într-un azil de bătrâni, ba la bucătărie, ba făceam curățenie etc. Știți cum era acolo? Era ca un hotel pentru persoanele care au ajuns la apusul zilelor. Erau tratați impecabil, asistentele infirmierele, toți, că nu eram eu un vizitator să se ferească de mine. Vorbeau cu toți cu dumneavoastră, adică vorbeau la o manieră în care oamenii aceea meritau să fie respectați. Am intrat în contact cu ei, vorbeam cu ei, erau bucuroși de orice vizită, de orice persoană, dar în momentul în care vedeai cum sunt tratați vedeai și modul în care ei treceau prin acești ani, unii dintre ei grei, ai vieții lor.

Mă uitam puțin mai devreme la una dintre mărturiile de la noi. O persoană avea crize posibil să fi fost senilă, să fi avut ceva, Alzheimer, și în momentul în care acea persoană are criză tu ce faci? O bagi la dușuri cu apă rece? E de bezna minții, pur și simplu", a spus Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Mircea Badea a fiert de nervi în direct, după descinderea la un azil din Vâlcea. Prefectul spune că OPC-ul a evaluat starea bătrânilor. ”Nu mai pot, am ascultat destul!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel