MApN, nouă decizie privind reforma în spionajul militar

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministerul Apărării Naționale a luat o decizie privind organizarea și funcționarea Direcției Generale de Informații a Apărării.

Ca urmare a observațiilor primite până la acest moment, în cadrul procedurii de transparență decizională începută în data de 20 octombrie, Ministerul Apărării Naționale a decis retragerea de pe fluxul de avizare interinstituțională proiectului de Lege privind organizarea și funcționarea Direcției Generale de Informații a Apărării și pentru modificarea Legii nr. 346 din 2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naţionale.

În cadrul procedurilor de elaborare a proiectelor de acte normative, Ministerul Apărării Naționale va rămâne consecvent respectării cadrului legal referitor la asigurarea transparenței decizionale, în scopul elaborării unor acte normative care să corespundă nevoilor de adaptare la provocările din mediul de securitate.

Anterior, Ministerul Apărării Naționale (MApN) a publicat un proiect legislativ care vizează modificări importante aduse Direcției Generale de Informații a Armatei (DGIA).

CITEȘTE ȘI       -      Reformă în spionajul militar, proiect de lege al MApN. Eșec major cu Marea Mută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel