Cîțu: Eu l-am propus pe Ciucă, dar nu e nicio șansă să se repete „scenariul Orban”. Cîțu admite că Ciolacu i-a „închis ușa în nas”

Foto: Facebook Florin Cîțu
Foto: Facebook Florin Cîțu

Premierul interimar și președintele PNL a discutat despre negocierile care se poartă pentru a trece Guvernul Ciucă. Florin Cîțu a dat asigurări că nu există nicio șansă să intre în coliziune cu Nicolae Ciucă, dacă acesta va deveni premier.

Florin Cîțu a precizat că nu a discuta cu Marcel Ciolacu ci discuția a purtat-o Nicolae Ciucă întrucât liderul PSD a solicitat clar ca la negocieri să nu participe Cîțu. 

Premierul interimar mai adăugat că Nicolae Ciucă are mandat din partea PNL pentru a purta discuțiile și a dat asigurări că nu va face parte din cabinetul lui Nicolae Ciucă.

„Marcel Ciolacu a spus clar că nu vrea să discute cu mine. La celelalte negocieri am fost prezent. Dacă vor fi discuții cu USR, bineînțeles că voi fi acolo. Marcel Ciolacu a fost foarte specific și a spus că nu are ce discuta cu Florin Cîțu. Când cineva îți închide ușa în nas nu mai ai ce discuta, dar e bine că există discuții cu premierul desemnat care are mandat din partea PNL”, a precizat Cîțu.

Florin Cîțu a solicitat celolalte partide responsabilitate pentru a trece România de criză.

Cîțu, despre o coliziune între el și Ciucă: Nu se pune problema. Eu l-am ales

În ceea ce privește declarația potrivit căreia „PSD este dușmanul poporului român” și cine „negociază cu PSD negociază împotriva poporului român”, declarație pe care Florin Cîțu a făcut-o în urmă cu câteva luni, președintele PNL spune acum că nu e vorba de o negociere ci „de o soluție într-un moment important prin care trece România”, considerând că el a arătat responsabilitate după ce a venit cu un alt premier.

Florin Cîțu a fost întrebat dacă există riscul ca pe viitor să intre pe un culoar de coliziune, din funcția de președinte al PNL, cu premierul Nicolae Ciucă.

„Nu se pune problema asta. E propunerea mea, eu l-am propus pe Nicolae Ciucă. Sunt sigur că nu va fi nicio problemă”, a afirmat Cîțu, moment în care reporterii i-au amintit că și Ludovic Orban l-a propus pe el în funcția de premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel