Urmărește emisiunea live



Alina Gorghiu: Declarațiile liderului USR, Cătălin Drulă, nocive într-un stat de drept

Alina Gorghiu: resping declarațiile categorice și afirmațiile lansate în spațiul public de conducere USR cu privire la dosarul instrumentat de DNA în legătură cu achiziția de vaccinuri în perioada pandemiei. Foto: Captură video
Alina Gorghiu: resping declarațiile categorice și afirmațiile lansate în spațiul public de conducere USR cu privire la dosarul instrumentat de DNA în legătură cu achiziția de vaccinuri în perioada pandemiei. Foto: Captură video

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a respins, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, acuzaţiile aduse de USR cu privire la dosarul DNA legat de achiziţia de vaccinuri anti-COVID, arătând afirmaţiile liderului USR, Cătălin Drulă, care ar sugera că DNA este un instrument politic, sunt nocive într-un stat de drept.

"Ca ministru al Justiției, trebuie să vă spun că resping declarațiile categorice și afirmațiile lansate în spațiul public de conducere USR cu privire la dosarul instrumentat de DNA în legătură cu achiziția de vaccinuri în perioada pandemiei. Declarațiile recente ale liderului USR, Cătălin Drulă, vreau să înțelegeți că sunt nocive în statul de drept din România și faptul că sugerează că DNA este un instrument politic aduce foarte multă toxicitate în societatea românească. asupra justiției unul care afectează societatea din România. DNA este vânătoare politică.Consider aceste declarații ale liderilor USR o eroare, nu doar politică, ci o eroare care duce la producerea de daune imagini României în afara granițelor noastre", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL. Mureş.

Ministrul Justiţiei a spus că cetăţenii României sunt egali în faţa legii, indiferent de statut, indiferent de demnitate, indiferent de nivel de salarizare, de carnet de partid sau de altceva.

„Din perspectiva Partidului Naţional Liberal nu mai este nici un secret, în mod constant, de-a lungul timpului, am fost în favoarea desfăşurării activităţii justiţiei, am votat în mod favorabil ridicării de imunitate, astfel încât să parchete să poată să investigheze diverse lucruri cu care să aibă grijă. s-au sesizat. Şi facem acest lucru indiferent că persoana despre care se ridică la imunitate este membru al Partidului Naţional Liberal sau membru al oricărui partid", a mai spus Alina Gorgiu.

Ea a subliniat că nu în Parlamentul României se stabilesc vinovățiile și că justiția este cea care decide, pe baza de probe, cu privire la ancheta DNA, porivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel