VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. Cezar Preda: Așa ceva nu se face!

cezar preda
cezar preda

Într-o intervenție telefonică la România TV, Cezar Preda a vorbit despre scandalul ”Victor Ponta- ofițer SIE”, declanșat de președintele României, Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Jurnalist român, într-o situație DISPERATĂ. A intrat în greva foamei. "Dumnezeu să mă ierte!"

Cezar Preda vizează faptul că Teodor Meleşcanu, împreună cu Ilie Sârbu, ar fi promovat HG 223/2013 prin care au fost secretizate numele tuturor celor care au fost ofiţeri sub acoperire ai SIE, astfel că Teodor Meleşcanu este pasibil de răspundere penală.

"Eu cred că nu doar Teodor Meleșcanu va avea probleme cu legea, ci și cei care au încercat să scoată SIE de sub controlul democratic. El ne spune să nu mai vorbim despre ofițerii acoperiți. Teodor Meleșcanu și Ilie Sârbu au făcut tot ce trebuia în domeniul actelor normative pentru ca nimeni să nu afle vreodată dacă SIE face sau nu lucruri ilegale. Așa ceva nu se face! Noi am intrat în NATO și în UE tocmai pentru a garanta controlul democratic al serviciilor de securitate. Dânsul ascunde lucruri care s-au întâmplat.

Dacă ofițerul care l-a recrutat pe Victor Ponta a încălcat jurământul militar și a încadrat un om împotriva legii în vigoare, acela trebuie să suporte consecințele. Nu cred că există o prescriere la așa ceva oricât ar încerca Teodor Meleșcanu să spună altceva. Nu va dura 30 de ani până se va afla adevărul. Va veni vremea când o instanța va întreba cine l-a recrutat pe Victor Ponta într-un mod ilegal și cine l-a acoperit din SIE?", a spus Cezar Preda, într-o intervenție telefonică la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel