Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile din trafic au devenit virale/VIDEO

foto: Freepik
foto: Freepik

Un șofer a mers pe autostradă cu un șarpe viu, uriaș, agățat de mașină.

Un filmuleț în care un șarpe viu se agață de bara de protecție a unei mașini în mișcare a devenit viral pe rețelele de socializare. Mark Thorne, martorul la eveniment, se afla pe autostrada din Alabama atunci când a observat reptila agățată de partea din spate a unui vehicul care se deplasa cu viteză, scrie People.

Pe contul său de Facebook, bărbatul a publicat clipul în care se poate vedea cum un șarpe lung, aflat sub bara de protecție din spate a unei mașini în mișcare, atârnă liber, cu capul în jos, în timp ce restul corpului pare că se află în interior. Bărbatul care a filmat totul a încercat să-i atragă atenția șoferului, însă acesta și-a continuat drumul fără să observe animalul.

„Iată ceva ce nu vezi în fiecare zi. Am văzut asta pe autostradă, chiar înainte de ieșire”, a scris Thorne în descrierea postării. 

Pe rețelele de socializare, videoclipul a devenit rapid viral, adunând peste 129.000 de vizualizări într-un timp record. Utilizatorii s-au întrebat și dacă șarpele a reușit să scape cu viață după ce a stat strangulat de la jumătatea corpului atâta timp, în mișcare. Mark Thorne a intervenit pentru a-i liniști, asigurându-i că reptila era în viață când mașina a trecut pe lângă ea. "De necrezut!", "Sunt copii în mașină?", "Cum s-o fi prins acolo? Bine că nu are capul înăuntru!"- au fost doar câteva dintre comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel