Robert Turcescu: Îmi e milă de Mircea Badea

turcescu
turcescu

Ironizat de Mircea Badea din cauza melodiei înscrisă la Eurovision, Robert Turcescu i-a replicat realizatorului de la Antena 3. Turcescu a declarat că Badea nu îi provoacă nicio încordare, ba din contră, îi provoacă milă.

"Nu o să-i adresez cuvinte injurioase sau nu o să ne batem. El insinuează că-s prea negru, că am un ten închis. Mai nou sunt gay. Consider că deja lucrurile nu mai sunt în limita ironiei. E o degradare accelerată a personajului. Cred că are nişte probleme pe care ar putea să le rezolve consultând un psiholog", a dclarat Turcescu, luni seara la o emisiune TV.

 "Mircea Badea nu îmi provoacă nicio încordare, ci un sentiment de milă. Deși, trebuie să recunosc că într-o anumită perioadă mi s-a părut un personaj care putea să facă lucruri importante în televiziunea. Din păcate, e un fenomen de degradare accelerată în ceea ce îl privește pe Mircea Badea. Lucrul acesta este cumulat cu lipsa acută de lecturi și intrarea într-un șablon. Lucrurile devin usor bizare", a mai  spus Robert Turcescu.

 Mircea Badea a luat peste picior, în emisiunea sa din 11 februarie 2013, participarea lui Turcescu la Eurovision şi piesa cu care s-a înscris în concurs.

 "El săracu e artist, e sensibil. El e Bambi mă, e o căprioară! Eu sunt Bocănilă! Cum să nu-ţi placă? De ce? Doar pentru că e rom? Eu credeam că se duce la popo-festival", este unul dintre comentariile lui Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel